Vakantievilla Lucas

Stedentrip Berlijn, gemakkelijk te doen

Geplaatst op

We zijn allemaal erg blij dat met deze vakantie weer allerlei dingen buiten het huis kunnen doen. Natuurlijk is de zomer op zich al heel erg leuk en nu we dus weer op het terras kunnen zitten en een ander land aandoen tijdens onze vakantie, is het tijd om een aantal tips over dit onderwerp aan je uit de doeken te doen. Lees daarom snel verder en doe je voordeel met de verschillende tips die we voor je hebben. 

Stedentrip Berlijn

De culturele hoofdstad van Europa is natuurlijk Berlijn. Het is niet voor niets dat sinds de val van de muur veel creatievelingen zich in de stad gevestigd hebben. Je ziet telkens dat wanneer er iets vacant wordt, het kan zijn en kantorencomplex, een woonwijk of in dit geval een groot gedeelte van de stad, namelijk het Oostelijke deel van Berlijn, hetgeen ooit bij de DDR hoorde, dat zo’n afgedankte plek/ruimte helemaal opbloeit. Zo is het bij Berlijn ook gegaan.

Huur een auto

Als je meer over de geschiedenis van Berlijn wilt weten, dan raden we aan om een stedentrip te doen en zeker meerdere dagen in de stad te verblijven. Je kunt heel gemakkelijk met een huurauto naar de stad rijden. Een huurauto biedt jou de nodige privacy en je kunt af en toe even stoppen bij een benzinestation om uit te rusten. Het is ongeveer 6 uur rijden naar Berlijn. We raden je aan om dan de auto buiten de stad te parkeren in een speciale garage. Daarna kun je heel eenvoudig en voor een lage prijs naar de stad reizen met het openbaar vervoer. 

Vliegen naar Berlijn

Berlijn heeft net een nieuw vliegveld gekregen dat al jarenlang in de pijpleiding zat. Recentelijk is het geopend en zal voor lange tijd een landingsplek zijn. 

Het is niet superduur om naar Berlijn te vliegen en het gaat natuurlijk bijzonder snel. 

Zorg ervoor dat je reisverzekering op orde is. In het geval van calamiteiten in de stad is het goed om volledig verzekerd te zijn. 

Extra tip: wanneer het in een bepaalde periode toch niet mogelijk is deze zomer om naar het buitenland op vakantie te gaan, dan is Amsterdam ook heel tof. Je hebt er musea en geweldige bootjes die je kan huren. Bij Adamsboats.com vind je de leukste. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal in je vakantie kan doen.

Contactgegevens

Via info @ vakantievillalucas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden