Vakantievilla Lucas

Hoe voorkom je problemen met waterdichte Lowa wandelschoenen?

Geplaatst op

Wandelschoenen moeten na elk gebruik goed drogen. Het is goed om de binnenzolen en de veters uit te doen om de laars helemaal open te maken, zodat hij beter kan drogen. Hoe voorkom je problemen met waterdichte Lowa wandelschoenen? Wij hebben enkele eenvoudige tips om probleemloos en met veel plezier waterdichte wandelschoenen te dragen,

Tip 1: Zorg voor droge wandelschoenen

Voordat je jouw wandelschoenen voor het eerst gebruikt, moet je ervoor zorgen dat ze droog en schoon zijn. Vergeet niet ze ook na elk gebruik schoon te maken. En voordat je jouw Lowa wandelschoenen aantrekt, moet u controleren of de veters goed vastzitten en de oogjes nog goed zijn. Zo weet je zeker dat ze je goed passen.

Tip 2: Was de wandelschoenen niet in water

Was de Lowa wandelschoenen niet in water, want dan worden de zolen geel. Je kunt een borstel gebruiken om vuil voorzichtig te verwijderen en gebruik niet de gebruikelijke afwasmiddel, anders kunnen de zolen ook geel worden. De beste manier is om milde zeep en water te gebruiken om de laarzen in een aparte lading te wassen. Die kunt u kopen de waterdichte outdoor laars voeringen voor waterdichte laarzen. Wanneer je liever niet de voering te gebruiken dan kunt u nog steeds gebruik maken van de andere materialen die worden gebruikt in de reguliere outdoor laars.

Tip 3: Maak de voeringen waterdicht

Voor het opbergen van je Lowa wandelschoenen kun je het beste de voeringen waterdicht maken door ze in het waterdichte gedeelte van je wandelschoenen te steken. Op die manier voorkomen de voeringen dat er water in de binnenkant van jouw laarzen dringt. Om je waterdichte laarzen geurvrij te houden, bewaar je ze op een koele, droge plaats, zoals een zak op zolder of een wasmand buiten. Bewaar ze niet in de auto. Als je je waterdichte laarzen in je auto opbergt, zal het water in de waterdichte laars op je leren schoenen druppelen.

Tip 4: Gebruik het waterdichte gedeelte van de wandelschoenen

Als je vergeet jouw waterdichte Lowa wandelschoenen of schoon te maken, berg ze dan op in het waterdichte gedeelte van de buitenlaars. Om te onthouden dat je jouw waterdichte laarzen moet schoonmaken, kun je het waterdichte gedeelte van jouw schoenen naast jouw gewone outdoorlaarzen zetten, en het waterdichte gedeelte van de waterdichte Lowa schoenen schoonmaken wanneer je thuiskomt van een lange wandeling.

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal in je vakantie kan doen.

Contactgegevens

Via info @ vakantievillalucas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden