Vakantievilla Lucas

Een vakantievilla met een gietvloer

Geplaatst op

De allerbelangrijkste reden dat je een vakantiewoning huurt is deze: je wilt genieten. Even niet denken aan werk, geen stress en bovendien helemaal weg van die dagelijkse rompslomp. Het is me-time: lekker uitrusten en genieten van rust en je dierbaren. Ontstressen is het devies. Het laatste waar je je dan zorgen om wilt maken is dan wel de vloer van je vakantiehuis. Een gietvloer is een vloer die alle zorgen en twijfels wegneemt. Lees hieronder waarom.

Een gietvloer is onderhoudsarm

Met een gietvloer kies je voor een van de meest onderhoudsarme vloeren. Je hoeft hem niet periodiek te schuren of lakken zoals bij een houten vloer vrijwel altijd het geval is. Bovendien kan hij tegen een stootje: een gietvloer is kras en stootvast. Dat zijn dus pefecte eigenschappen voor een vloer in een vakantiewoning: je hoeft je niet snel zorgen te maken over schade of onderhoud terwijl je vakantie viert.

Makkelijk schoon te houden

Wist je dat een gietvloer heel gemakkelijk te reinigen is? Wel zo prettig als je op vakantie bent. Even vegen is meestal voldoende. Bovendien is hij vloeistofdicht, dus als je per ongeluk je drankje laat vallen, is dat geen ramp. Met een doekje is het zo weg en je krijgt geen vlekken. Dat maakt je vakantie een stuk zorgelozer! 

Voor een strak en luxe uiterlijk

Een gietvloer in je vakantiewoning heeft niet alleen op functioneel vlak veel voordelen. Dit type vloerbedekking ziet er ook nog eens geweldig uit. Ruimtes lopen naadloos in elkaar over, waardoor je vakantiewoning een superruimtelijke uitstraling krijgen. Dat geeft rust. Een gietvloer geeft je vakantiewoning een moderne, eigentijdse en luxe uitstraling zonder dat het te kil wordt. 

Misschien heb je er nooit zo over nagedacht, maar het uiterlijk van een gietvloer draagt daarom ook bij aan het ultieme vakantiegevoel: je krijgt een gevoel van ruimte, rust en luxe.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal in je vakantie kan doen.

Contactgegevens

Via info @ vakantievillalucas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden