Vakantievilla Lucas

De beste landen voor een onvergetelijke vakantie

Geplaatst op

Na een turbulent jaar, vol met onzekerheden rondom het coronavirus, willen we natuurlijk allemaal wel weer eens op vakantie. In deze blog vatten we enkele droomvakanties samen: niets is te gek. De meesten hebben flink kunnen sparen, omdat de voorgaande vakanties niet doorgingen. Daarom kijken we naar verre reizen en indrukwekkende locaties. Of daar coronamaatregelen voor gelden laten we lekker achterwege, dat kan namelijk per week verschillen.

Japan

Japan is een geweldig mooi land. Elk seizoen is hier speciaal. In de lente zorgen de Japanse tuinen – vol met unieke bloemen – een waar schouwspel. In de winter kun je geweldig skiën en snowboarden. In de herfst verandert de flora Japan in een schilderij. Ook de zomervakantie is een ware aanrader.  Naast de natuur is de cultuur ook erg interessant. Zo kun je bijvoorbeeld rustig je tas achterlaten op een stoel in een winkelcentrum, zonder dat hij gestolen worden. Japan heeft ontzettend lage misdaadcijfers. Daarnaast heerst er hier ontzettend veel respect en willen mensen geen gezichtsverlies leiden. In Nederland zijn veel mensen gek op sushi. Sushi is een combinatie van plakrijst, sushi en vaak rauwe vis. Houd jij ook zo van sushi? Dan kun je in Japan, het land van oorsprong, je geluk niet op. Wil je in Nederland genieten van deze delicatesse, dan kun je sushi bestellen bij Shabutogo. Zij hebben de Japanse keuken en techniek van het sushi rollen volledig onder de knie.

Australië

Een ander land, wat hoog op menig bucketlist staat, is Australië. Australië is namelijk een ontzettend groot eiland, met een eigenzinnige cultuur en dieren die je nergens anders tegenkomt. Een nadeel van dit mooie land is dat er veel dieren rondlopen die je kunnen vermoorden. Veel giftige of gevaarlijke dieren. Zelf kangaroos kunnen voor problemen zorgen. Toch is een vakantie naar Australië je geld meer dan waard. We raden aan om een camper te huren en lekker een paar weken te gaan touren. Zo krijg jij een onvergetelijke vakantie. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal in je vakantie kan doen.

Contactgegevens

Via info @ vakantievillalucas.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden